FROGN SMÅDYRPRAKSIS 30 ÅR!

Hva mener du om hjemmesidene?

Har du inntrykk du vil dele med oss? Har du ønsker og tips om hva som burde stå på hjemmesidene våre? Har du tips til bedre klinikk eller noe du savner på klinikken? Er det noe DU synes vi bør skrive om/lage en temaside om? Her kan du skrive inn din mening. Hvis du/dere skriver noe positivt eller negativt så er begge deler viktig for oss. Også negativ kritikk tas imot med takk (vanskeligere kanskje å skrive, men viktigere for oss. Litt avhengig av formen den kommer i!) Vi håper at det som kommer fra dere, kan bli stående slik at andre kan lese. Men ikke-signerte meninger vil vi vurdere å fjerne. Oppstart side 260609:

Skrevet av Mona Nypan, 15. feb, 2014

Det hender "utekatten" Samson er ute, men stort sett opptar han et helt trappetrinn eller slanger seg i sofaen. Han kom til oss våren 2011, etter å ha tilbragt noe tid hos dere. Trass i hans hang til å være innekatt er han en meget god jeger - både vånd, mus og dessverre en og annen fugl.

Skrevet av Linda Ashurst, 30. nov, 2013

Gratulerer med 30 årsdagen!

Vi er så heldige å ha dere i nærheten som hjelper oss ved sykdom o.a. Det er alltid hyggelig å komme på besøk.

Gratulerer! Hilsen Celeste og Eleanor

Skrevet av Anita Nordtug, 14. nov, 2013

Tusen takk for er dere er som dere er!
Har tillatt meg å reklamere litt for dere på bloggen min :)
Takk igjen <3

http://nordtuginne.blogspot.no/2013/09/en-skikkelig-blalrdag.html

Skrevet av Linda Ashurst, 19. okt, 2013

Stor takk til Tonje og Lars for en kjempe god tannbehandling på huskatten Kristine. Det går utrolig bra med henne! Allerede dagen etter spiste hun godt og var leken.
Hun fikk ekstra service med en "kattevask" og klørklipp :-) Dere er bare helt fantastiske.
Hilsen fra Kristine, Ronny og Linda

Skrevet av Dag N. Kristiansen, 14. apr, 2013

Hei

Takk for faglig god behanlding av Bamse, vår kjære Newfounlander som

Skrevet av Berit E.E. Raunehaug, 8. mar, 2013

Hei kjære venner.
Har fått ny e-mail adresse.
berit.e.e.raunehaug@getmail.no

Mvh.
Berit E.E.Raunehaug

Skrevet av Balle Clorin, 24. jan, 2013

se..

http://www.youtube.com/watch?v=hMlJz7mGabk

Skrevet av Linda Ashurst, 8. des, 2012

Hei, Jeg har lagt deres til min Facebook for å dele info om de søte pusekatter som trenger et hjem. Bildet: en måkeunge jeg reddet og oppfostrert i sommer :o)

Skrevet av Eli Grindeland, 23. okt, 2012

Hei

Har lenge tenkt at jeg skulle sende en liten hilsen til dere. Sommeren 1999 kom jeg til dere da de som hadde meg, ikke kunne ha meg lenger. Siden dere syntes jeg var så fin, fikk jeg leve i påvente av fosterforeldre. Det fikk jeg og de har passet på meg og gitt meg mye god mat. (Så jeg er litt rundere nå...) Nå er jeg blitt 16 år og fortsatt i fin form. Det som er blitt litt vanskelig, er å hoppe opp på kjøkkenbenken, men kan jeg ta veien om stolsetet, går det bra å få noen ekstra godbiter. Hilsen fra Cornelius Botten som nå bor i Nannestad

Skrevet av Berit E.E.Raunehaug, 2. mai, 2012

Hei Helge og Lars.
Vi har flyttet på oss. Den nye adressen er:
Doktor Wendts gate 12, 1476 Rasta.
Mvh

Berit E.E.Raunehaug

Skrevet av Henning Langsholt og Madeleine Moen, 13. apr, 2012

Cosmo, Henning og Madeleine vil gjerne sende en stor takk og hilsen for førsteklasses hjelp og oppfølging i tiden etter at Cosmo ble påkjørt. Hos dere oppevde vi en høy faglig standard såvel som en stor omsorg for både Cosmo og oss "foreldre". En spesiell takk ønsker vi å rette til Grete og Helge. Tusen takk!

Skrevet av Lars Bjerke, 12. mar, 2012

Hei Aud!
Hvitløkstabletter kan du kjøpe fremdeles. De finnes i bokser på 100 og 500 tabletter, og finnes i kombinasjon med bukkhornskløver. Effekten mot flått er moderat. Det er mange som mener det er mye mindre flått ved bruk av hvitløk og bukkhornskløver. Og det er såvidt vi vet, ikke rapportert inn bivirkninger på disse urtetablettene. Så hvis du kan klare deg med kun disse i kampen mot flåtten, uten å få plager, så er det bare å fortsette.
Mvh Lars

Skrevet av Aud H Johansen, 11. mar, 2012

Hei:-)
For noen år siden kjøpte jeg Hvitløkstabletter til hund hos dere. Er det mulig å få kjøpt fremdeles? Jeg vil ikke bruke de kjemiske flåttmiddlene som er på markedet, da jeg kjenner flere hunder som har fått kroniske allergier (kløe og hudproblemer) etter å ha brukt disse (særlig etter å ha brukt exspot). Jeg har forsøkt det godkjente halsbåndet, men hundene mine får væskende sår i området der halsbåndet sitter.

Skrevet av adrian myrvold, 18. jan, 2012

dere har en trivelig og informativ hjemmeside. fortsett slik hilsen dyreelsker.

Skrevet av adrian myrvold, 18. jan, 2012

dere har en trivelig og informativ hjemmeside. fortsett slik hilsen dyreelsker.

Her er jeg dørvakt!