Cystenyre (nyrer med cyster) hos en eldre tispe. Begge nyrer var angrepet, hunden helt fri for symptomer. Oppdaget tilfeldig ved annet inngrep.

Nr 1: Dette var meget trist: En stor fortetning i fremre lungedel sett i sideplan, mest sannsynlig en svulst, se også det andre bildet.

Bilde nr 2: samme hund som forrige bilde, men nå i vertikalplanet. Tydelig fortetning i lunge øverst på bildets høyre side (venstre lunge).

Fant endelig eieren sin! Vært hos oss i 2 måneder, eier savnet katten i 6 måneder! Spesielt snill katt, med gammel skade i hofte.

Operasjonsrom med gassanestesi og overvåkning.

Bilde nr 1 (Bonnies fødsel) Bonnie, f 30/7-99. Veldig blandingshund med 6 forskjellige raser (Rottweiler, doberman, schæfer, labrador, boxer og border collie). Nå skal hun snart føde!

Bilde nr 2 (Bonnies fødsel) Om dere teller; 6 fostre synlig ved 44. dag.

Bilde 3 (Bonnies fødsel)

Bilde nr 4 (Bonnies fødsel) Dette er 63. dag, og vi venter på alt det som kravler under huden her; 6 fostre skal det være.

Bilde nr 5 (Bonnies fødsel) Clyde er ute! Bonnie er litt forsiktig førstegangsfødende som hun er, men hun skjønner utrolig fort hva hun skal og må gjøre.

Bilde nr 6 (Bonnies fødsel) Clyde leker Jan Eggum; "Mor eg vil tebake!"

Bilde nr 7 (Bonnies fødsel)

Bilde nr 8 (Bonnies fødsel) Har akkurat født 5 stk valper. Alt virker bra, kl er ca 24.00 og det er bare ett problem; 1 foster gjenstår ifølge røntgenbildene tatt for ca 3 uker siden.

Bilde nr 9 (Bonnies fødsel) Nei det kommer ingen flere, og Bonnie orker ikke mer!

Bilde nr 10 (Bonnies fødsel) Dette er ca kl 02.30 om morgenen; ETTER keisersnitt for den siste valpen ville ikke ut av seg selv. Alt gikk bra, utrolig raskt ute av narkosen, Bonnie travet hjem .... til alle de andre valpene. 4 hanner, 2 tisper.

Bilde nr 11 (Bonnies Fødsel) Mor er sliten, men valpene er ikke innstilt på å sove nå. Det er hardt med sekslinger.

Bilde nr 12 (Bonnies fødsel): Utpå morgenen kommer Bonnie seg og det går lettere.

Clyde var førstemann ut, førstemann på puppen og førstemann til å sovne.

Brownie (Rinti), eneste valp som ble brun.

Bilde nr 15 (Bonnies fødsel) Er jeg gammel eller er jeg ny?

Bilde nr 17 (Bonnies valper) Her ligger de i skyggen av en barnestol på terrasses, bildet er tatt ut gjennom katteluka. Det er godt å være sammen.

Bilde nr 18 (Bonnies valper) Lady på tur. Ca 7 uker.

Bilde nr 19 (Bonnies valper) Bonnie lar valpene få en liten melkesup selvom de er 7 uker gamle.

Lady, født 25/7-04. Bonnies ene datter, faren var en storpuddel som vi reiste 4 ganger til. Lady er en litt rampete jente.

Fra Spålen, i naturreservatet. Her hekker det fiskeørn, som stjal ørreten fra flua mi.

Lars, Bonnie og Lady på tur. Pølse, kaffe og melkesjokolade. Kan livet bli bedre?

Jeg kan sitte bamse

Fjerning av tannstein

Etterhvert en ring av selvtillitt

Velkommen

Veterinær Lars Bjerke som steriliserer en katt

Dårlig pelsvekst? Kontakt oss.

Stemningsbilde fr venterommet

Skadet katt klargjøres til operasjon

Betennt bittsår på katt

Klipp, rens og klargjøring til suturering

Oppfrisking og suturering

Nå er sårene ferdigsuturert, katten må gå 10-14 dager på antibiotika for å ta bort infeksjonen. eier må passe på at katten ikke biter opp stingene.

Katten sover ut narkosen i leilighet 24 c, og kan komme hjem samme kveld.

Betennt bittsår hund, dette må revideres og sutureres.

Når det har vært stille for lenge, kommer galskapen fram. Eller er de bare sånn?

En nebbhval i Bunnefjorden! Dessverre døde den etter å ha kjørt seg fast på et undervannsskjær. Kanskje var den syk og så var det sykdommen som gjorde at den kom inn her på en uvanlig lokalisasjon?

Nebbhvalen hadde valgt en vakker plass å dø på...

Øyet er på linje med munnviken. På ryggen er det skåret ut en firkantet bit som er tatt med til undersøkelse. Etter at dette hadde skjedd, er det kommet informasjon om at noen har skåret av den ene halefinnedelen. Hvorfor gjør folk det? Ragnar Lebesby har senket hvalen på et ukjent sted. Kanskje blir skjelettet satt opp senere?

Øre amputasjon pga større sårskade, mulig frostskade.

Hei til alle besøkende!
Bildene her, er fra klinikkens hverdag. Noen er bilder av operasjoner og viser blod, sår og dyr i narkose. Dette må oppfattes som normalt i den sammenhengen bildene er tatt. Bildene av dyr vises kun hvis det er innhentet tillatelse fra eier først, dersom bildet kan identifisere dyr og dermed eier. Det er ikke innhentet tillatelse fra eier dersom bildet er identitetsnøytralt. Det er derfor bildene ikke inneholder informasjon om tid. Mvh Lars.