Fotoalbum

Gave fra Trudy Wollbråthen; "Liten pus søker hus". For å hjelpe oss å hjelpe hjemløse katter. TAKK!

Vegg i venterom. Gammelt panel hentet fra hus på Nesodden og satt opp her.

Vi selger Specific fór, for hunder og katter.

Storoksen som hadde falt ned fra et stup i Nordmarka. Båret hjem av Helge Bruland. Renset med klorin og montert.

Veterinærassistent Tonje Mørkhagen i venterom/resepsjon. Hunden Pepsi er endelig kommet seg opp og frem her i verden og blitt armkrokhund.

Helge Bruland.

Papegøyen Viggo med eier og dyrlege Eirin.

Viggo og katten. Venner på avstand.

En grundig vask før operasjon, med desinfisering.

Lykkelige sjeler!

Skabbmidd på ferde. Intens kløe!

Luftepark for hunder: Noe for Drøbak?

Din hund gir deg gleder. Ikke la den gi andre plager! Plukk opp etter hunden din!

Vinter på klinikken, flott vinter 2008/2009!

Først en klininsk undersøkelse,...

Så er det tid for å sove, bedøves før operasjonen. Legges på varmepute.

Så opereres det: Her fjerner vi en livmor og eggstokker.

Hvorfor må katter legge seg oppi akkurat det man holder på med?

Susen hund....

Dokumentasjon av edderkoppbitt!

10 cm høy, nyfødt troll fra Langedrag...

Frogn Smådyrpraksis  (FSP) , hva og hvem er det?

Velkommen til oss. Her kan du se hvem vi er og hva vi kan tilby deg og ditt dyr. Vi ønsker å gi eier og dyr trygghet og tid nok, til at hvert eneste dyr får den behandling det trenger. Vi søker alltid å stå på dyrenes side. Vi ønsker å bidra til økt sunnhet og mindre lidelse.

FSP ble åpnet i Drøbak sentrum 21. november 1983 av Helge Bruland. Klinikken ble flyttet til Heer i 1992, og ligger nå i Oberst Eriksens vei 33. Dette er en eldre låve, som har vært bygget på noen ganger. Det har vært hester og kuer her, siden bakerivareutsalg, så sybutikk, og nå smådyrpraksis. Venterom og resepsjon har Helge innredet med gammelt treverk, gammelt seletøy, drikkekar for kyr og gamle benker, noe som gir en hyggelig opplevelse til de som kommer hit.

Klinikken har digitalt røntgen, ultralyd og EKG, et enkelt laboratorium for sjekk av blod, urin, finnålsbiopsier og celleutstryk. Vi opererer med forskjellige narkoser, noe injeksjonsanestesi og noe gassnarkose (vesofluran). Det er omtrent 3500 til 4000 besøk hvert år på klinikken
.

                        Åpningstider;

Dagtid;            Mandag tom fredag     09.00 til 15.00
Kveldstid;        Mandag tom onsdag   16.00 til 20.00
Telefon;           64932308
Faks;               64906700
  

Hvis det er endringer, kan du alltids få høre det når du ringer, eller på vår telefonsvarer
.

Menneskene på klinikken;

Helge Bruland; '54 modell. Utdannet i Tyskland. Startet Frogn Smådyrpraksis i Drøbak ved Torget i 1983, men flyttet praksisen opp til Heer i 1992 i litt mer praktiske lokaler. Alltid vært interessert i dyr, jakt, fiske. Alltid aktiv, alltid et prosjekt på gang. Spesielt interessert i urtemedisiner (innehar agentur på Dorwest Herbs agentur for Norge), homeopati og hjerteproblemer. Har en stor pasientgruppe blant skotske hjortehunder.

Lars Bjerke; '63 modell. Utdannet på NVH, Oslo, ferdig 1992. Begynte å jobbe som dyrlege her i 1995, etter 3 år på Oslo Dyreklinikk. Kjøpte seg inn i praksisen i 2000. Liker å drive med kirurgi og ultralyd. Har 2 hunder og 2 katter. Interesser utenom arbeidet er fisking, helst med fluer, men viktigst er det å komme seg ut på turer.

Grete Myrvold: Alltid hatt dyr, hunder, katter og fugler. Arbeidet i flere år som dyrepasser på Statens Institutt for Folkehelse ('69-'81) og siden i dyrebutikk. Ble ansatt i januar '88 og arbeidet her siden. Avla eksamen som dyrepleier i 1999. Når data'n bryter sammen kan Grete alle navn på dyrene likevel.

Tonje Mørkhagen:
Dyrevenn og hundemenneske. Trener opp hunder i forskjellige bruksområder. Trives best i skog og fjell med de firbeinte og barna. Ble "headhuntet" til klinikken i 2004. Driver med oppdrett av cocker spaniels.